Aukra Arena cup 2017

Aukra Arena Cupen 2017

Aukra Arena, lørdag 1 april til søndag 2 april.

Gossen Idrettslag har gleden av å invitere til barnefotballcup for gutter og jenter i alderen 6 til 12 år i Romsdalsregionen.

GIL tok i bruk Aukra Arena i desember 2015 og vi inviterer alle våre gode fotballnaboer til kick-off for barnefotballen i sesongen 2017. Vi garanterer nedbørsfri fotball hvor hverken med- eller motvind skal sette noen demper på fotballgleden. Banedekket i hallen har glimrende kunstgress-kvalitet, og skal være skånsomt og innbydende for små fotballføtter. Det blir åpen kiosk i kafelokalene.

Påmelding:        Benytt e-post for påmelding til Aukra Arena Cup:              post@gossen-il.no

Merk hvilken klasse laget meldes på, navn på laget, ca antall spillere per lag og hvem som er kontaktperson for laget, med både e-postadresse og telefonnummer samt fakturaadresse.

Hver kamp er på 1×15 minutt i 5’er klassene og 1×20 minutter i 7’er klassene. Alle lag skal få minimum 3 kamper. Det er ikke sluttspill for cupspill i barnefotballen. Alle spillere får premie.

Pris pr lag:

Kr 500,- per lag i klassene 6, 7, 8 og 9 år som spiller 5’er fotball.

Kr 750,- for klassene 10,11 og 12 år som spiller 7’er fotball

Denne mailen sendes til de som i NRFK står oppført som oppmann/lagleder på lag i deres i klubb, hvis nye folk har overtatt ber vi dere sende den innbydelse videre til vedkommende.

Turneringen er åpen for påmelding frem til og med fredag den 17.03.2017.

Det tas forbehold om at cupen kan bli fulltegnet.

Kontaktpersoner: Else Berit Hamar, 40637244 eller Torstein Jelsa Larsen, 936 62 594

Vi håper å se dere på Aukra Arena Cup J

Med vennlig hilsen Gossen Idrettslag