Hopp til innhold

Den sjette strake seieren for gutta i 5. divisjon!

 

Sesongen har startet med fem seiere og motstander i den 6. kampen, Averøykameratene 2, lå på 4 plass i serien og det lå an til en jevn kamp. Og de første 20 minuttene var jevne, men mest sjanser til hjemmelaget.

Men etter 25. minutter kom en kjapp Gossen kontring. AK2 avsluttet et angrep, som keeper Torstein reddet, han satte kjapt i gang med et utspark til Adrian. Han mottok ballen på midtstreken, fintet bort motstanderen, satte fart mot AK’s mål, fintet bort en spiller til og satte ballen i mål til side for AK sin keeper. Flott mål og mere skulle komme.

Gossen fortsatte å kjøre på etter sitt første mål og etter 39. minutter fikk Bartosz plass inne i feltet og fikk fyrt av gårde et flott skudd. Som keeper i fullt strekk måtte se gå inn og 2-0!

Men i det klokken sto på 45:00 fikk AK2 en redusering, innlegg fra siden og stuss forbi keeper, og det var spenning i kampen igjen.

Men i andre omgang kjørte Gossen på og etter 52. minutter fikk vi frispark rett utenfor 16 meteren. Adrian tok det og skuddet satt i nettmaskene, fabelaktig skudd. Og 3-1!

Og etter 53. minutter fikk Gossen corner og der var Rambø med hodet og laget sitt første mål for året og dermed 4-1.

Etter 57. minutter kom Shabesen fint igjennom på høyresiden og smelte ballen utagbart opp i nettet, flott skudd og 5-1.

AK2 fikk en redusering etter 74. min., innlegg fra siden og stuss over keeper. 5-2.

Men etter 84. minutter var Rambø igjen på farten på en corner. Han raget høyest og stanget ballen kontant i nettet og fatsatte resultatet til 6-2.

Og dermed står Gossen etter 6 kamper med 18 poeng og 38-7 i målscore.

Hvor skal dette ende?