Hopp til innhold

Dommer

Det er dommeransvarlig i Gossen IL som har ansvaret for å sette opp dommere i barnefotballen (6-12 år). Lagleder bes kontakte dommeransvarlig, Marion Småge Rød, i god tid før oppsatt kamp for å få tildelt dommer. For ungdomsfotball (fra 13 år) og senior er det fotballkretsen som setter opp dommer.
Dommerregning signeres av lagleder eller trener og legges i postkassen i kiosken, evt. sendes på e-post til daglig leder som sørger for utbetaling innen en uke.

Er du interessert i å bli klubbdommer?
Vi trenger stadig dyktige klubbdommere i Gossen IL.
I februar 2018 arrangerer vi klubbdommerkurs i samarbeid med kretsen. Er du interessert? Meld din interesse til Marion Småge Rød, kontaktinformasjon nederst på denne siden.
Lyst å vite mer om det å være dommer? Ta en titt på fotballkretsen sine sider her.

Marion Småge Rød | dommeransvarlig
marion.smaage.roed@hotmail.com | 91584454

Dommerregninger
Dommerregning aldersbestemt fra 6 år til 12 år (PDF)